Over ons

Gerrits & van Gulick Notarissen,
een onafhankelijk full-service notariskantoor.

Wij streven ernaar dat u en de volgende generatie zorgeloos door het leven gaan voor wat betreft notarieel-juridische zaken. Met ambitie, openheid, een frisse kijk en persoonlijke aanpak bieden wij de beste dienstverlening. Gerrits & van Gulick Notarissen, partner van generaties.

De zes principes van Gerrits & van Gulick Notarissen

01

Klaarstaan voor onze klanten

Uw notariële zaken zijn onze prioriteit, iedere dag opnieuw. Met up-to-date juridische kennis staan wij blijvend voor u klaar, zodat u weet dat alles rondom uw familie, onderneming en vastgoed geregeld is.

02

Van passeren
naar partnerschap

Onze samenwerking omvat meer dan het passeren van de akte. Wij bouwen graag samen aan een duurzaam partnership. Met u, maar ook met de generaties na u. Onze rol is daarbij zo klein of groot als u wenst.

03

Frisse kijk op
een klassiek vak

Wij onderscheiden ons door het klassieke notarisvak met een frisse kijk te benaderen: open, creatief en pragmatisch zijn daarbij de sleutelwoorden.

04

Scala aan
specialisten

Onze specialisten zetten graag hun tanden in complexe juridische vraagstukken en bundelen hun krachten om u te kunnen bedienen in het complete spectrum van notarieel-juridische dienstverlening.

05

Lokaal en internationaal

Uw wereld – zowel zakelijk als privé – strekt verder dan onze landsgrenzen, hetzelfde geldt voor onze dienstverlening. Wij adviseren u proactief en werken daarbij indien gewenst samen met uw vertrouwde adviseurs uit binnen- en buitenland.

06

Ambitie en
overtuiging

Met een team van ambitieuze professionals streven wij naar kwaliteit. Wij werken met volle overtuiging, nauwkeurigheid en discretie, waardoor u kunt vertrouwen op een solide en complete langetermijnoplossing.

Over ons

Een team van juristen met expertise op alle notariële rechtsgebieden.

Partners

Juristen

Team

Susanne van Oorschot-Boetzkes

Financieel manager

Versterk ons team

Groei maakt ruimte voor groei

Gerrits & van Gulick Notarissen is gegroeid door ambitie, samenwerking, lef en innovativiteit. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent om met ons mee te groeien, op alle niveaus en in alle functies. Benieuwd naar de carrièrekansen bij Gerrits & van Gulick Notarissen?

Een team van experts

Brabantse roots, wereldwijde ervaring

Met een team van ambitieuze professionals staan wij garant voor kwaliteit. Onze specialisten bundelen hun krachten om u volledig te kunnen bedienen op het gebied van notarieel-juridische dienstverlening. Wij werken met volle overtuiging, nauwkeurigheid en discretie, waardoor u kunt vertrouwen op een solide en complete langetermijnoplossing.