Contact

Nieuwe of bestaande
klant? We helpen u
graag vooruit.

Neem contact op

We zijn telefonisch en per e-mail te bereiken en maken graag een afspraak met u.

Telefoon

+31 (0)85 0760 760

E-mail

Afspraak

Bel of mail om een afspraak met een van onze medewerkers te maken.

Videocall

Graag een afspraak op afstand? Bel of mail om een videocall in te plannen.

Coronamaatregelen

Algemene regels

Maak vooraf telefonisch of per email een afspraak.

Voelt u zich niet fit, bent u verkouden, heeft u koorts of keelpijn, kom dan niet naar ons kantoor, maar neem telefonisch contact met ons op.

Wij vragen u binnen ons kantoor een mondkapje te dragen.

Bij onroerend goed transacties worden verkopers, makelaars en tussenpersonen niet uitgenodigd op kantoor. Verkopers krijgen een volmacht welke ze via een videoverbinding thuis mogen ondertekenen. U ontvangt bij de volmacht een brief waarin staat beschreven hoe de procedure van ondertekening werkt.

Besprekingen/akte passeren

Wilt u a.u.b. geen andere personen (vriend, vriendin, ouder e.d.) meenemen die niet noodzakelijk bij de afspraak aanwezig behoeven te zijn. Het is ook niet de bedoeling dat zij in de wachtruimte plaatsnemen.

Wij verzoeken u niet eerder aanwezig te zijn dan op het afgesproken tijdstip.

Op kantoor

We hebben op ons kantoor de nodige maatregelen getroffen ten behoeve van uw gezondheid en de gezondheid van onze medewerkers.

Videobespreking

Wanneer wij samen met u een videobespreking hebben ingepland, ontvangt u op de dag van de bespreking (soms kort voordat de bespreking plaats zal vinden) een e-mail van één van onze medewerkers (controleer s.v.p. ook uw ongewenste mail). De bespreking zal plaatsvinden via Microsoft Teams.

Wanneer u de bespreking wilt volgen met uw mobiele telefoon dan dient u de app van Microsoft Teams te downloaden. Deze kunt u vinden in de Apple App Store of in de Google Play Store (wanneer mogelijk direct link naar app toevoegen).

In de desbetreffende e-mail treft u een link aan met de term ‘klik hier om deel te nemen aan de vergadering’. Wanneer u op de afgesproken datum en tijdstip op de link klikt, volgt vanzelf het scherm om deel te nemen aan de vergadering oftewel de bespreking. U kunt nu ook uw camera en microfoon activeren.

 

Bezoek een van onze kantoren

We ontvangen onze cliënten graag in een van onze drie karakteristieke
vestigingen en zijn geopend op werkdagen van 09:00 tot 17:30.

Gemert

Uden

Deurne