levenstestament

Levenstestament voor iedereen die de regie wil behouden.

Nieuwsgierig

Benieuwd naar hoe we jouw bedrijf op notarieel en juridisch vlak kunnen bijstaan? Neem contact op met een van onze juristen voor een eerste gesprek.

In een levenstestament worden zaken vastgelegd die van belang zijn tijdens het leven. U legt uw wensen vast voor een toekomst waarin u zelf niet meer kunt handelen. Bijvoorbeeld als u door ziekte of ongeval zelf niet meer in staat bent om uw zaken te regelen. Dat kan tijdelijk zijn, maar ook permanent door bijvoorbeeld dementie.

U kunt met een levenstestament iemand aanwijzen (volmacht geven) die u vertrouwt om (bepaalde) zaken voor u te behartigen. Het is ook mogelijk om aan meerdere personen een volmacht te geven. Maar ook kunt u een reserve gevolmachtigde benoemen.
Zo voorkomt u dat er beslissingen genomen worden die niet overeenkomen met uw wensen en belangen.

Zo blijft u de regisseur van uw eigen leven.

Wilt u uw belangen goed regelen? Of gewoon eens horen hoe het werkt? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Mature happy romantic couple hugging embracing while walking in park together. Bonding, love and relationship concept

Actueel

Uw nalatenschap goed regelen

Een executeur aanwijzen in uw testament?

Na uw overlijden moet er van alles geregeld worden: denk aan het opzeggen van uw abonnementen, het laten taxeren van uw inboedel en het eventueel aflossen van uw schulden. Maar wie doet dat als u dat zelf niet meer kunt doen? Als u niemand in uw testament aanwijst dan dienen uw erfgenamen onderling te beslissen wie deze taken op zich neemt, maar u kunt ook in uw testament een executeur aanwijzen die u verantwoordelijk maakt voor deze taken….
Partner van generaties
Vestigingen

Gemert

Uden

Deurne

Social Media