Identiteit

Op zoek naar een identiteit die ons kantoor recht doet

Nieuwsgierig

Benieuwd naar hoe we jouw bedrijf op notarieel en juridisch vlak kunnen bijstaan? Neem contact op met een van onze juristen voor een eerste gesprek.

Een ambitieus kantoor met stadse allure én de gemoedelijkheid van de regio. Zo zouden wij Gerrits & van Gulick Notarissen omschrijven. Maar sluit dat wat wij als kantoor uitstralen hierop eigenlijk wel aan? Deze vraag stelden wij onszelf ruim een jaar geleden. Het antwoord? Nee. De oplossing? Een grondige rebranding. En zo geschiedde.

 

De nieuwe notaris
Om te kunnen bepalen waar wij ons positioneren binnen het notariële landschap, was het allereerst belangrijk om de sector eens goed in kaart te brengen. Tijd voor een brainstormsessie. Allerlei termen werden genoemd om het notarisvak zoals het nu is te beschrijven: van stoffig en klassiek tot noodzakelijk kwaad en afstandelijk. De notaris van de toekomst daarentegen zagen wij voor ons als modern, benaderbaar, vooruitstrevend, persoonlijk en duidelijk. Hij neemt een adviserende rol aan gedurende de volledige levensloop van zijn cliënten, is een partner van generaties en bekijkt de sector met een frisse blik. Een inzicht waarop wij hebben voortgeborduurd; want wat nu als wij deze nieuwe standaard met ons kantoor zetten? In lijn met deze gedachte formuleerden we een missie en een visie, onze kernwaarden en zes principes waaraan wij ons houden richting onze cliënten.

Partner van generaties
Bij deze nieuwe positionering hoort uiteraard ook een nieuwe visuele identiteit. Eén die naadloos aansluit bij onze nieuw geformuleerde missie: wij streven ernaar dat onze cliënten en de generaties die volgen zorgeloos door het leven gaan voor wat betreft notarieel-juridische zaken. Met ambitie, openheid, een frisse kijk en persoonlijke aanpak bieden wij de beste dienstverlening in het volledige spectrum.

Onderdeel hiervan is een nieuw logo. Het woord notaris komt van het Latijnse ‘notare’ wat noteren of vastleggen betekent. Simpel gezegd is dat wat een notaris traditioneel doet. Met een klassieke letter, geplaatst in een moderne context benadrukt het nieuwe logo het schrijvende en tekstuele karakter van het notariaat. Zo verwijzen we naar het oude ambt en omarmen we tegelijkertijd de toekomst.

De duurzame aard van de partnerships die wij met generaties aangaan, is gevisualiseerd in een vormelement waarmee de parallel wordt gezocht met de jaarringen van een boom. Bomen staan er immers ook generatie na generatie. Ze veranderen mee met de jaargetijden, verliezen en groeien nieuwe bladeren, wortelen zich steeds dieper en worden almaar groter en robuuster. Net als onze organisatie.

Aansluitend is een huisstijl ontwikkeld waarin we gebruikmaken van natuurlijke kleuren zoals saliegroen, mosgroen en ijsblauw. Voor elk van de rechtsgebieden waarin wij ons specialiseren is vervolgens een variatie op het vormelement gecreëerd.

GVGN-final-portret-81080

Actueel

Bedrijfsopvolging

Houvast voor het familiebedrijf

Als familiebedrijf is er geen ontkomen aan: zakelijk en privé zullen elkaar altijd overlappen. Maar hoe creëert u hierin de juiste balans?…
Pastorie 1.0

Actueel

Nieuwe vestiging

Eindelijk is het dan zover!

De voormalige pastorie in Uden vervult voortaan de functie van notariskantoor. Na een intensieve renovatie hebben wij met ons kantoor dit unieke pand betrokken….
Partner van generaties
Vestigingen

Gemert

Uden

Deurne

Social Media