Nieuwe vestiging

Eindelijk is het dan zover!

Nieuwsgierig

Benieuwd naar hoe we jouw bedrijf op notarieel en juridisch vlak kunnen bijstaan? Neem contact op met een van onze juristen voor een eerste gesprek.

De voormalige pastorie in Uden vervult voortaan de functie van notariskantoor. Na een intensieve renovatie hebben wij met ons kantoor dit unieke pand betrokken. Marjolein Gerrits-van der Aa – geboren Udense – is notaris aldaar. Zij vertelt over het pand, de motieven om het kantoor hier te vestigen en de markt in de regio.

“Gerrits & van Gulick Notarissen is begin 1800 ontstaan in Gemert en is in de laatste vijftien jaar uitgegroeid tot een ambitieus en onafhankelijk full-service notariskantoor met vestigingen in Gemert, Deurne en Uden. Wij bedienen een groot verzorgingsgebied: Oost-Brabant kent niet alleen een florerend ondernemersklimaat, de regio werkt dankzij de uitstekende faciliteiten, het rijke sociale leven en de talloze woonvoorzieningen als een magneet op ambitieuze professionals en jonge families. Cliënten uit de wijde omgeving – van Boxmeer tot Helmond en van Venlo tot Oss – weten ons goed te vinden. Gerrits & van Gulick Notarissen groeit.

Wij waren zodoende al een aantal jaren op zoek naar een geschikte locatie om te kunnen uitbreiden. Toen de kans om ons in de Udense pastorie te vestigen zich voordeed, twijfelden we dan ook geen moment,” aldus Marjolein Gerrits-van der Aa – geboren Udense en gezeteld in Uden namens Gerrits & van Gulick Notarissen.

Waar Gemert een gemoedelijk Brabants dorp is, heeft Uden een meer stads karakter. De plaats is door de jaren heen flink gegroeid en daarmee een steeds belangrijker verzorgingsgebied geworden. Zo kiezen veel ondernemers die in het industriële Veghel actief zijn voor het levendige Uden als woonplaats. In 2009 zijn wij destijds een dependance in Uden begonnen: dichter bij de cliënt. Aanvankelijk naast het zwembad, later onderin woontoren De Wel. Waar we destijds begonnen met zes medewerkers zijn er nu ruim twintig collega’s werkzaam in de vestiging te Uden. Bij de regiobrede functie van ons kantoor past een centraal gelegen bedrijfspand met een zekere allure en dát heeft de pastorie absoluut. Als notariskantoor was het voor ons daarnaast een voorwaarde om het pand in eigendom te hebben, dat is tenslotte een belangrijk onderdeel van ons werk.

Onze zoekvraag was inmiddels aan het ‘rondzingen’ in Uden en zodoende kruisten deze verhaallijnen. In 2019 werd de koop beklonken en startte Gerrits & van Gulick Notarissen met een intensieve renovatie. De karakteristieke elementen zoals het glas in lood, de ensuite deuren, hoge plafonds met ornamenten en de vele nisjes spelen een hoofdrol in het nieuwe ontwerp. In de vele kamers die de pastorie rijk is, kunnen veel afspraken gelijktijdig plaatsvinden – ideaal voor een notariskantoor.

Wij zijn ontzettend trots op deze nieuwe vestiging, welke qua uitstraling perfect past bij onze vestigingen in Gemert en Deurne. Bovendien matchen ook de locatie en de functie met onze plannen en ambities. Met de pastorie als thuisbasis zullen wij onze cliënten in de regio nog beter kunnen bedienen. We staan hier letterlijk in het “centrum”, niet alleen van Uden en de regio, maar ook van de belangstelling. Daarnaast bieden we onze collega’s hiermee een fijne werkplek, wie wil er nu niet in zo’n mooi pand werken?” – Marjolein Gerrits-van der Aa.

 

GVGN-final-portret-81080

Actueel

Bedrijfsopvolging

Houvast voor het familiebedrijf

Als familiebedrijf is er geen ontkomen aan: zakelijk en privé zullen elkaar altijd overlappen. Maar hoe creëert u hierin de juiste balans?…
GvG_BC_A06

Actueel

Identiteit

Op zoek naar een identiteit die ons kantoor recht doet

Een ambitieus kantoor met stadse allure én de gemoedelijkheid van de regio. Zo zouden wij Gerrits & van Gulick Notarissen omschrijven….
Partner van generaties
Vestigingen

Gemert

Uden

Deurne

Social Media